Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

169V/9c195341–42
Personálna agenda – osobné
Žiadosti o prijatia do zamestnania; návrhy na úpravu platu; návrhy na kvalifikačné preradenia pracovníkov; žiadosti o rozviazanie pracovného pomeru; žiadosti o pridelenie bytu.
170V/9c195442
Personálna agenda – osobné
Návrhy na úpravu platu; návrhy na uzavretie zmlúv o dielo; žiadosti o prijatia do zamestnania; blahoželania k životným jubileám; žiadosti o udelenie nebezpečnostných príplatkov; návrhy na kvalifikačné preradenia.
171V/9c195542
Personálna agenda – osobné
Žiadosti o prijatia do zamestnania; návrhy na priznania vedeckej kvalifikácie; žiadosti o povolenie nadčasových hodín; žiadosti o pridelenie bytu; návrhy na udelenie osobných platov.
172V/9c195642
Personálna agenda – osobné
Žiadosti o prijatia do zamestnania; návrhy na kvalifikačné preradenia pracovníkov; žiadosti o udelenie dovolenky; návrhy na udelenie funkčných príplatkov; žiadosti o pridelenie bytu.
173V/9c195743
Personálna agenda – osobné
Návrhy na priznania osobných platov; žiadosti o prijatia do zamestnania; návrhy na preradenia do vyšších kvalifikačných stupňov.
174V/9c195843
Personálna agenda – osobné
Žiadosti o uvoľnenia zo zamestnania; žiadosti o prijatia do zamestnania; blahoželania k životným jubileám; menovacie dekréty do funkcií; návrhy na preradenia do vyšších kvalifikačných funkcií; žiadosti o udelenie súhlasu k prednášaniu na vysokých školách.
175V/9c195943
Personálna agenda – osobné
Návrhy na úpravy platu; návrhy na kvalifikačné preradenia pracovníkov; žiadosti o povolenie externej pedagogickej činnosti; žiadosti o priznanie funkčných príplatkov.
176V/9c196043
Personálna agenda – osobné
Zoznam funkcií ZV ROH pri pracoviskách sekcie technických vied; žiadosti o povolenie externej pedagogickej činnosti; žiadosti o rozviazanie pracovného pomeru; žiadosti o prijatia do zamestnania; disciplinárne pokračovanie proti pracovníkovi Laboratória baníctva SAV.
177V/9c196144
Personálna agenda – osobné
Návrhy na uzavretie zmlúv o dielo; návrhy na udelenie funkčných platov; návrhy na preradenie do vyšších kvalifikačných stupňov; žiadosti o povolenie externej pedagogickej činnosti; žiadosti o pridelenie bytov.