Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

24II/319535
Smernice, obežníky
Smernice pre vypracovanie plánu vedeckých pracovísk SAV; smernice pre kontrolu plnenia plánu.
25II/319545
Smernice, obežníky
Smernice pre kontrolu plnenia plánu; obežník o usporiadaní výstavy súčasnej vedeckej tvorby.
26II/319555
Smernice, obežníky
Pokyny k organizačnému zabezpečeniu prípravy vedeckých pracovníkov; smernice pre vyraďovanie písomností.
27II/319565
Smernice, obežníky
Smernice pre udeľovanie zvláštnych odmien za vyriešenie vedeckovýskumných úloh; pokyny k zostavovaniu plánu práce; smernice pre usporiadanie väčších vedeckých zasadnutí; obežník o rekreačnom pobyte v Domove vedeckých pracovníkov v Smoleniciach.
28II/319575
Smernice, obežníky
Obežník o predkladaní požiadaviek na nebytové priestory na území mesta Bratislavy; smernice pre zostavenie plánu vedeckých a výskumných úloh na pracoviskách SAV; smernice o využívaní zahraničných ciest.
29II/319585
Smernice, obežníky
Obežník o jednotnom pracovnom čase pri vyúčtovaní služobných ciest; obežník o inventarizácii hospodárskych prostriedkov; návrh na doplnenie a zmenu niektorých častí smerníc pre zostavenie vedeckého a výskumného plánu pracovísk SAV.
30II/319605
Smernice, obežníky
Obežník o spôsobe odosielania listových zásielok; smernice o zásadách kádrovej práce o prijímaní a prepúšťaní zamestnancov SAV; návrh zásad pre schvaľovanie oddelení na vedeckých pracoviskách SAV.
31II/319615
Smernice, obežníky
Obežník o úsporných opatreniach na úseku výchovy vedeckých pracovníkov; obežník o krátení autorských honorárov za diela, ktoré vznikli na pracoviskách Akadémie; smernice k ukončeniu činnosti sekcií SAV.