Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

169V/10195337
Riadenie odborných komisií
Zloženie Komisie pre koordináciu výskumu v zdravotníctve; menovanie dr. M. Nosála za člena Komisie pre boj proti silikóze.
170V/10195437
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadaní Komisie pre prípravu Flóry Slovenska; plán činnosti Komisie pre koordináciu výskumu v zdravotníctve na Slovensku; návrh na zabezpečenie endokrinologického výskumu na Slovensku a individuálnej endokrinologickej starostlivosti v Bratislave pre zmiešanú komisiu Povereníctva zdravotníctva a SAV.
171V/10195537
Riadenie odborných komisií
Zápisnica zo zasadania Komisie pre zoológiu; plán činnosti Komisie pre koordináciu výskumu v zdravotníctve na Slovensku.
172V/10195637
Riadenie odborných komisií
Menovanie členov Komisie pre koordináciu výskumu v biológii; uznesenia zo zasadania Komisie pre koordináciu výskumu v biológii; zápisnica zo zasadania Komisie pre koordináciu technickej mikrobiológie; správa o činnosti Komisie pre koordináciu výskumu v zdravotníctve na Slovensku; plán činnosti Komisie pre koordináciu výskumu v zdravotníctve na Slovensku; zápisnice zo zasadaní Zdravotníckej subkomisie.
173V/10195737
Riadenie odborných komisií
Plán činnosti Komisie pre koordináciu výskumu v zdravotníctve na Slovensku; zápisnice zo zasadaní Odbornej komisie pre zdravotníctvo.
174V/10195837
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadaní Komisie pre výskum v zdravotníctve na Slovensku; zápisnica zo zasadaní Odbornej komisie pre zdravotníctvo; zápisnica zo zasadania Zdravotníckej komisie.
175V/10195937
Riadenie odborných komisií
Menovanie členov do Komisie pre vyhodnotenie vedeckej činnosti vedeckých a vyšších odborných pracovníkov; zápisnica zo zasadania Koordinačnej komisie pre výskum v biológii a zdravotníctve na Slovensku.
176V/10196037
Riadenie odborných komisií
Návrh na ustanovenie Komisie na prevedenie depasciolizačných metód; menovanie členov do Komisie pre boj proti silikóze; návrhy na menovanie členov do Komisie pre ochranu krajiny a tvorbu životného prostredia; menovanie Komisie pre zabezpečenie 3. päťročného plánu; zápisnica zo zasadania subkomisie pre využitie rádioizotopov.
177V/10196137
Riadenie odborných komisií
Zápisnice zo zasadaní pre budovanie a rozvoj pracovísk sekcie biologických a lekárskych vied; zápisnica zo zasadania Komisie pre kontrolu plnenia plánu a zavádzania výsledkov vedeckovýskumnej práce do praxe; zápisnice zo zasadania Komisie pre plánované zahraničné styky; zápisnice zo zasadania Komisie pre výskum flóry a fauny Karpát.