Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

24II/319536
Smernice, obežníky
Obežník o dodržiavaní pracovnej disciplíny; obežník týkajúci sa čerpania dovolenky; obežník o novej úprave vyplácania platov zamestnancov.
25II/319546
Smernice, obežníky
Smernice o udeľovaní výkonnostných príplatkov; smernice týkajúce sa uplatňovania prémiového poriadku; smernice k dočasnej systemizácii administratívneho aparátu.
26II/319556
Smernice, obežníky
Smernice o vyraďovaní písomného materiálu; smernice pre kontrolu plnenia vedeckého plánu; obežník o úprave pracovnej doby.
27II/319566
Smernice, obežníky
Smernice pre kontrolu plnenia vedeckého plánu; smernice pre zostavenie plánu vedeckých a výskumných úloh; smernice týkajúce sa znovurozdelenia neobsadených funkčných a pracovných miest na pracoviskách SAV.
28II/319576
Smernice, obežníky
Smernice o používaní motorových vozidiel; smernice na kontrolu plnenia vedeckého plánu; obežník o úprave pracovnej doby; doplnok k smerniciam pre zostavenie plánu vedeckovýskumných úloh; smernice pre udeľovanie zvláštnych odmien.
29II/319586
Smernice, obežníky
Smernice o prijímaní pracovníkov na pracoviská SAV; obežník o vedení účtovných výkazov; obežník o úprave jednotného pracovného času pri vyúčtovaní služobných ciest.
30II/319596
Smernice, obežníky
Obežník o zriadení závodnej stráže; obežník o úprave príspevkov za stravovanie pre zamestnancov; smernice pre vypracovanie plánu vedeckovýskumných úloh; smernice pre kontrolu plnenia vedeckovýskumného plánu.
31II/319606
Smernice, obežníky
Metodické pokyny pre zostavenie perspektívneho plánu vedeckovýskumných úloh; pokyny k podávaniu prihlášok k individuálnemu štúdijnému pobytu v Domove vedeckých pracovníkov.
32II/319616
Smernice, obežníky
Pokyny pre rozpis 3. päťročného plánu vedeckovýskumných úloh ČSAV a pre zostavovanie ročných plánov; uplatňovanie zásad pre zvýšenie účasti pracujúcich na riadení pracovísk SAV prostredníctvom odborovej organizácie.