Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

129V/8195329
Konferencie, zjazdy
Žiadosť o prevzatie patronátu nad dermatologickým zjazdom; program 2. pracovného zjazdu československých fyziológov, farmakológov a biochemikov.
130V/8195429
Konferencie, zjazdy
Stenografický záznam z pracovnej konferencie o ďatelinotrávnych a lucernotrávnych miešankách; program konferencie a tézy referátov „O rozvoji a aplikácii učenia I. P. Pavlova“; plán a program konferencie „O vývoji flóry Slovenska“.
131V/8195530
Konferencie, zjazdy
Zoznam konferencií sekcie v r. 1955; plán konferencie, program a správa o konaní konferencie československých hydrobiológov a ichtyológov; pozvanie a program konferencie o brucelóze; program a konferencie o predčasnom hynutí marhúľ; program a tézy referátov I. celoštátnej konferencie urológov; správa o zjazde Československej botanickej spoločnosti.
132V/8195630
Konferencie, zjazdy
Určenie delegáta na celoštátny telovýchovne-lekársky zjazd; správa o priebehu I. helmintologickej konferencii; pozvanie, program a zoznam účastníkov I. kardiochirurgickej konferencie; rezolúcia zo zjazdu pracovníkov československých botanických záhrad; zoznam konferencií sekcie, ktoré sa usporiadajú v r. 1956 v Smoleniciach; plán konferencií biologickej sekcie ČSAV na r. 1957.
133V/8195730
Konferencie, zjazdy
Program a vysvedčenia o absolvovaní biologického kurzu; pozvanie na konferenciu ústavov hygieny.
134V/8195831
Konferencie, zjazdy
Program konferencie; zoznam účastníkov kardiochirurgickej konferencie; program a rozpočet II. konferencie československých morfológov; program a zoznam referátov z konferencie o rakovine zemiakov; rezolúcia z konferencie zoológov ZSSR a ľudových demokracií; termíny konferencií poriadaných sekciou v r. 1958.
135V/8195931
Konferencie, zjazdy
Pozvanie a program dendrologického zjazdu; uznesenie V. celoštátnej konferencie československých hydrobiológov a ichtyológov; zoznam konferencií so zahraničnou účasťou usporiadané sekciou ČSAV; zoznam konferencií na r. 1960, ktoré plánuje Ústav experimentálnej medicíny.
136V/8196031
Konferencie, zjazdy
Návrh programu a rozpočet sympózia „O problémoch vegetačného krytu ČSSR“; pozvanie na konferenciu biologických ústavov ČSAV; rozpočet sympózia o kortikoviscelárnych vzťahoch; program a zoznam účastníkov III. kardiochirurgickej konferencie; návrh programu, rozpočet a zoznam účastníkov III. medzinárodného histologického sympózia; podrobný program a tézy referátov zjazdu poľských a československých dendrológov; návrh plánu konferencií bez zahraničnej účasti na r. 1961.
137V/8196132
Konferencie, zjazdy
Rezolúcia z vedeckého seminára o antropohelmintozoonózach; návrh na usporiadanie konferencie „Využitie poznatkov biochémie mikroorganizmov vo fermentačnom priemysle“; program VI. konferencie československých hydrobiológov a ichtyológov; správa o konferencii hygienikov; program, rozpočet, zoznamy účastníkov a tézy referátov konferencie o priestorovej vektokardiografii.