Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

186V/10195447
Riadenie odborných komisií
Návrh Komisie pre pedagogiku na vytvorenie Kabinetu pre pedagogiku; návrh na utvorenie ústrednej Komisie pre odbornú terminológiu; výťah zo zápisnice Komisie pre súpis pamiatok; menovanie dr. K. Rosenbauma predsedom Textologickej komisie.
187V/10195547
Riadenie odborných komisií
Návrh na zriadenie samostatnej ukrajinistickej komisie pri Československo-sovietskom inštitúte SAV; pozvania na zasadanie a výpis zo zápisnice subkomisie pre prípravu výstavy o Ľ. Štúrovi; zápisnica z komplexnej Komisie prípravných prác pre plánovaný výskum Archeologického ústavu SAV.
188V/10195647
Riadenie odborných komisií
Oznam o schválení zriadenia Slovenskej komisie pri predsedníctve sekcie; zoznam členov Slovanskej komisie; zápisnica zo zasadania Bibliografickej komisie; návrh na zriadenie Komisie pre estetiku; zápisnica z ustanovujúcej schôdze Komisie pre estetiku; návrh na ustanovenie Komisie pre Limes Romanus.
189V/10195747
Riadenie odborných komisií
Zápisnica zo zasadania Komisie pre estetiku; zápisnica zo spoločného zasadania odborných komisií pre filozofiu a históriu, literárnu vedu a jazykovedu; záznam z porady predsedov odborných komisí; návrh členov odbornej komisie filozoficko-historickej; oznam o vytvorení Komisie pre Limes Romanus.
190V/10195848
Riadenie odborných komisií
Návrh Komisie pre estetiku na zriadenie pracoviska pre estetiku; správa o činnosti Komisie pre eneolit a staršiu dobu bronzovú.
191V/10196048
Riadenie odborných komisií
Správa o činnosti Maďarsko-československej historickej komisie; zápisnica zo spoločného zasadania odbornej komisie pre filozofiu a históriu a odbornej komisie pre filológiu; zápisnice zo zasadania Komisie sekcie spoločenských vied pre vedecký plán a koordináciu; návrh na menovanie členov Slovenskej komisie štátnej pamiatkovej starostlivosti; správa o činnosti Komisie pre výskum Karpatskej kultúry pri Národopisnom ústave SAV.
192V/10196148
Riadenie odborných komisií
Zápisnica zo zasadania Československo-maďarskej historickej komisie; zápisnice zo zasadaní Komisie pre plán a koordináciu; oznam o schválení Komisie pre koordináciu historického výskumu na bratislavskom hrade; správa o činnosti Komisie o púchovskej kultúre; správa Komisie pre kontrolu o ukončení väčších monografických štúdií.