Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

93V/6b195321
Edičná činnosť – návrhy
Žiadosti autorov o zaradenie titulov do edičného plánu; oznámenia o zaradení titulov do edičného plánu; oznámenia o zmenách v edičnom pláne; vrátenie príspevkov; menovania do redakčných rád; zápisnice zo zasadaní Edičnej rady.
94V/6b195421
Edičná činnosť – návrhy
Zápisnice zo zasadaní Edičnej rady; zo zasadaní Redakčno-vydavateľskej rady; menovanie členov redakčných rád časopisov; oznámenie o znížení nákladu časopisu.
95V/6b195522
Edičná činnosť – návrhy
Žiadosti o zaradenie prác do edičného plánu; návrhy na udelenie honorárov; vyžiadania recenzných posudkov na rukopisy; presuny titulov do edičných plánov do budúcich rokov; vrátenie rukopisov; zápisnice zo zasadaní Edičnej rady; zápisnice zo zasadaní Redakčno-vydavateľskej rady.
96V/6b195622
Edičná činnosť – návrhy
Menovania za členov redakčných rád; pozvania na zasadania redakčných rád; zápisnice zo zasadaní Edičnej rady.
97V/6b195722
Edičná činnosť – návrhy
Vyhláška o udeľovaní autorských odmien za vydanie literárnych diel, ktoré vytvoril autor na pracovisku pri plnení povinností z pracovného pomeru; zápisnice zo zasadaní Redakčno-vydavateľskej rady.
98V/6b195822
Edičná činnosť – návrhy
Ponuky na zaradenie titulov do edičného plánu; charakteristiky časopisov vydávaných sekciou; zápisnice zo zasadaní Redakčno-vydavateľskej rady.
99V/6b195923
Edičná činnosť – návrhy
Ponuka na vydanie zbierky fotografií dejateľov z oblasti medicíny; návrhy na doplnenie Encyklopedického slovníka; zápisnice zo zasadaní Edičnej rady; zápisnice zo zasadaní Redakčno-vydavateľskej rady.
100V/6b196023
Edičná činnosť – návrhy
Správa o doterajšom vývoji o súčasnom stave edičnej činnosti sekcie biologických a lekárskych vied SAV a návrh na opatrenia; ponuky na zaradenia titulov do edičného plánu; žiadosti o vyhotovenie posudkov na rukopisy; zamietnutia prác na vydanie; zápisnice zo zasadaní Edičnej komisie.