Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

85V/4c195320
Posudky, pripomienky
Stanovisko sekcie k pestovaniu liečivých bylín v Jánovej Vsi.
86V/4c195420
Posudky, pripomienky
Vyjadrenie pracovníkov sekcie k návrhu na nový spôsob využitia pohybových síl; stanovisko sekcie k Vodnému dielu na Dunaji.
87V/4c195520
Posudky, pripomienky
Stanovisko sekcie k návrhu na vytvorenie Speleologického poradného zboru pre Slovensko; pripomienky k „Návrhu štatútu vedeckých pracovísk SAV“; posudok na prácu J. Maara: „Využitie veternej energie“.
88V/4c195621
Posudky, pripomienky
Posudok sekcie o základnom a aplikovanom prieskume nálezísk sklárskych pieskov na Slovensku; pripomienky k Organizačnému poriadku; posúdenie investičnej úlohy komplexného rozvoja závodu J. Dimitrova; stanovisko k návrhu na zloženie Ústredného výboru Jednoty československých matematikov a fyzikov; návrh na vyjadrenie SAV k tézam ÚV KSČ a vlády ČSR o ďalšom technickom rozvoji československého priemyslu.
89V/4c195721
Posudky, pripomienky
Pripomienky a podnetné návrhy sekcie k listu ÚV KSČ o dovŕšení socialistickej výstavby v našej vlasti; pripomienky Povereníctva školstva a kultúry k plánu slovenských kľúčových úloh; pripomienky k návrhu vládneho uznesenia o zabezpečení účasti ČSR na Medzinárodnom geofyzikálnom roku.
90V/4c195821
Posudky, pripomienky
Pripomienky k návrhu téz referátu akademika Blaškoviča; stanovisko sekcie k otázke Medzinárodného inštitútu vo Viedni; pripomienky k úlohám Chemického ústavu SAV vyplývajúcim z XI. zjazdu KSČ.
91V/4c195921
Posudky, pripomienky
Pripomienky k tézam referátu na valné zhromaždenie SAV; pripomienky k návrhu Úradu Predsedníctva SAV vo veci zlúčenia administratívneho aparátu sekcie; stanovisko sekcie k návrhu na prestavbu štúdia potravinárskej technológie na Chemickej fakulte Slovenskej vysokej školy technickej; stanovisko k návrhu na zriadenie Komisie pre pomoc výstavbe Východoslovenských železiarní.
92V/4c196021
Posudky, pripomienky
Stanovisko sekcie vo veci koordinácie základného výskumu dreva; pripomienky k návrhu zásad pre schvaľovanie oddelení na vedeckých pracoviskách.
93V/4c196121
Posudky, pripomienky
Návrh na vyjadrenie SAV k tézam ÚV KSČ a vlády republiky o ďalšom technickom rozvoji československého priemyslu; vyjadrenie k správe KSČ o situácii v základnom geologickom výskume na Slovensku a k návrhom opatrení na osdstránenie jeho zaostávania.