Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Sekcie vied
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

199V/13a195339
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na zriadenie Botanickej záhrady; prechod Endokrinologického ústavu do SAV; návrh na zriadenie Kabinetu histórie prírodných a lekárskych vied; návrh na zriadenie Laboratória klinickej elektrofyziológie nervového systému; návrh na zriadenie Laboratória klinickej fyziológie vyššej nervovej činnosti u ľudí; návrh na zriadenie Laboratória neurofyziológie; návrh na zriadenie Laboratória pokusnej chirurgie.
200V/13a195440
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na uznesenie predsedníctva Zboru povereníkov o prevode Botanickej záhrady do správy SAV; opis dohody medzi Ministerstvom zdravotníctva a SAV o vyčlenení Endokrinologického ústavu z KÚNZ-u do SAV; uznesenie o včlenení Helmintologického laboratória medzi pracoviská sekcie.
201V/13a195540
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na zriadenie sexuologického oddelenia v Endokrinologickom ústave; návrh na zriadenie leptospirologického oddelenia v Laboratóriu hygieny; návrh na zriadenie Poradne pre funkčné fázy vnútorných chorôb pri Laboratóriu klinickej fyziológie.
202V/13a195640
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na zriadenie Laboratória experimentálnej onkológie; oznámenie o zriadení oddelení v Laboratóriu geobotaniky a systematiky rastlín; návrh na zriadenie Bioklimatického pracoviska vo Vysokých Tatrách; návrh na reorganizáciu pracovísk II. sekcie, na vytvorenie Biologického ústavu a Ústavu experimentálnej medicíny.
203V/13a195740
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na vytvorenie výskumnej stanice na Oravskej priehrade; oznámenie o reorganizácii administratívy.
204V/13a195840
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na zriadenie Laboratória pre výskum metabolizmu; návrh na vybudovanie rádioizotopového laboratória pri Biologickom ústave; oznámenie o zmene názvu oddelenia rastlinnej biológie na oddelenie fyziológie rastlín Biologického ústavu.
205V/13a195940
Zriaďovanie pracovísk
Stanovisko Ústavu experimentálnej medicíny k vyčleneniu Kabinetu dejín biológie a lekárstva z ústavu; návrh na zriadenie Rádiobiologického laboratória v Košiciach.
206V/13a196040
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na zriadenie izotopového laboratória; organizačné členenie Endokrinologického ústavu; organizačné členenie Ústavu experimentálnej medicíny.
207V/13a196140
Zriaďovanie pracovísk
Návrh na zriadenie výboru pre prípravu zriadenia Ústavu pre biológiu a tvorbu krajiny; návrh na reorganizáciu Biologického ústavu; návrh na zriadenie Ústavu fyziológie rastlín.