Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Pracoviská biologických vied SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

423IX1965108
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Prihláška pracovníčky ústavu na medzinárodné odborové dni o výskume a ochrane prostredia vodných vtákov; pozvánky na konferencie; žiadosť ústavu pre tvorbu a ochranu krajiny ČSAV o spolupráci pri poriadaní konferencie o ekológii krajiny; návrhový list Ústavu biológie krajiny na usporiadanie 2. sympózia o problematike exhalátov na Slovensku.
424IX1966108
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Prihlášky pracovníkov ústavu na 1. sympózium arachnoentomológie; prihlášky na Biochemický zjazd; program sympózia o problematike exhalátov na Slovensku.
425IX1967108
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Pozvánka a prihláška na konferenciu o súčasných problémoch o sadovníctve; pozvanie a žiadosť o referát na celoštátny seminár pracovníkov národných výborov; žiadosť pracoviska na Oddelenie lesného hospodárstva Slovenskej národnej rady o spoluprácu pri zabezpečení organizácie II. sympózia o problematike exhalátov na Slovensku; prihlášky a korešpondencia so zahraničnými účastníkmi sympózia o teoretických problémoch biologického výskumu krajiny.
426IX1968108
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Žiadosť o zaslanie téz príspevku na konferenciu „Údolné nádrže a tvorba životného prostredia“; tézy prednášky pre konferenciu o príprave vodného diela pri Liptovskej Mare; uznesenia 7. zjazdu Československej spoločnosti mikrobiologickej; zoznam účastníkov Medzivládnej konferencie expertov UNESCO.
427IX1969108
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Prihlášky na sympózium „Národné parky – bohatstvo civilizácie“; zápisnica z prípravnej porady II. medzinárodnej konferencie organizácií proti znečisťovaniu ovzdušia; štatút a organizačný poriadok kurzu a tvorby ochrany prírody a krajiny; žiadosť o vypracovanie referátu na konferenciu „Ochrana vôd pred znečistením ropou a ropnými produktami“.
428IX1970108
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Pozvanie na seminár o biologických problémoch znečisťovania ovzdušia; pozvanie na sympózium o zeleni; pozvanie a program konferencie o biológii semien drevín; prihláška na sympózium biosyndikátory deteriorizácie krajiny; pozvanie na II. celoštátnu konferenciu o biosfére; súhlas Predsedníctva SAV s návrhom ústavu usporiadať II. sympózium o uplatnení ekológie krajiny v praxi.
429IX1971108
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Návrh ústavu na usporiadanie III. sympózia o problematike exhalátov na Slovensku; prihláška na celoslovenskú konferenciu o spoločenskej funkcii lesa; prihláška na konferenciu o teoretických a praktických problémoch znečistenia životného prostredia rádioaktívnymi látkami.
430IX1972109
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Prihlášky na konferenciu o biosfére; prihlášky na konferenciu „Využitie produkčného potenciálu trávnych porastov“; prihláška na konferenciu „Vodné toky ako súčasť životného prostredia človeka“; tézy príspevku na švédsko-československé sympózium; prihlášky s programom „Priehradných dní“.
431IX1973109
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Pozvánka na seminár o analýze kľúčových antropoekologických pojmov; súhlas kolégia predsedu SAV s návrhom ústavu na usporiadanie medzinárodného sympózia „O ochrane ekosystémov (biocenóz) a krajiny“; prihláška a program sympózia „Data-processing in phytosociology“; pozvanie a prihlášky na I. zjazd slovenských vedeckých pracovníkov v poľnohospodárstve, lesníctve a potravinárstve; pozvanie a prihláška na X. vedeckú konferenciu o význame funkcií lesov v tvorbe a ochrane životného prostredia; program a tézy referátov seminára „Človek a príroda“.
432IX1974109
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Pozvanie a prihláška na seminár ochrana pôdy a krajiny; pozvanie a prihláška na konferenciu o priemyslovo-poľnohospodárskej krajine, jej rozvoji a ochrane; pozvanie a prihláška na 6. zjazd Slovenskej zemepisnej spoločnosti; pozvanie, program a prihláška na konferenciu alergológov a klinických imunológov socialistických krajín; pozvanie, program a prihlášky na V. medzinárodné sympózium o zeleni.
433IX1975109
Konferencie, zjazdy, sympóziá
Program seminára o automatizácii zberu dát v ekológii.