Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Pracoviská biologických vied SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

453XIII1962113
Komisie, spoločnosti
Zápisnica zo zasadania Komisie pre koordináciu výskumu exhalátov na Slovensku.
454XIII1963113
Komisie, spoločnosti
Zoznam členov inventarizačnej komisie.
455XIII1964113
Komisie, spoločnosti
Zloženie komisie pre delimitáciu knižných fondov.
456XIII1965113
Komisie, spoločnosti
Zloženie komisie pre obhajoby dizertačných prác; program komisie pre tvorbu životného prostredia; návrh na zloženie subkomisie pre potravinársky priemysel a poľnohospodárstvo.
457XIII1966113
Komisie, spoločnosti
Doporučenie menovania prom. geogr. J. Drdoša za člena Stálej návrhovej komisie pre odborné názvoslovie v poľnohospodárskych a lesníckych melioráciách.
458XIII1967113
Komisie, spoločnosti
Návrh na menovanie dr. J. Drdoša, CSc. za člena komisie pre vodné hospodárstvo.
459XIII1969113
Komisie, spoločnosti
Návrh na zloženie prípravného výboru Slovenskej ekologickej spoločnosti; menovanie za člena Komisie pre vodné hospodárstvo pri SAV; správa o činnosti Rehabilitačnej komisie pri SAV.
460XIII1970113
Komisie, spoločnosti
Pripomienky k návrhu stanov Českej spoločnosti ekologickej; stanovy Slovenskej vedeckotechnickej spoločnosti poľnohospodárskej a lesníckej; pozvanie na zasadanie Komisie pre tvorbu životného prostredia; pozvanie na zasadanie Komisie pre vodné hospodárstvo.
461XIII1971113
Komisie, spoločnosti
Správa predsedu Komisie pre tvorbu životného prostredia pri Predsedníctve SAV o priebehu prieskumu a rozsahu angažovania vedecko-výskumných pracovísk SAV pri tvorbe životného prostredia; zmeny v zložení Komisie pre posudzovanie ciest do zahraničia; pozvania na zasadania Komisie pre usmerňovanie a komplexné hodnotenie činnosti Ústavu biológie krajiny; pozvanie na zasadanie Komisie pre koordináciu činnosti Rady vlády SSR pre životné prostredie.
462XIII1972113
Komisie, spoločnosti
Zápisnica zo zasadania previerkovej komisie OBP; pozvanie na zasadanie Komisie pre propagáciu a tlač pri Predsedníctve SAV; potvrdenie menovania dr. F. Žigraia za člena melioračnej názvoslovnej komisie; pozvanie na zasadanie Komisie pre tvorbu životného prostredia pri Predsedníctve SAV; materiály z činnosti komisie pre posudzovanie ciest do zahraničia; materiály z činnosti Komisie Predsedníctva SAV pre expozíciu na medzinárodnom veľtrhu Incheba; prehľad predpokladaných racionalizačných akcií pre Racionalizačnú komisiu Predsedníctva SAV.
463XIII1972113
Komisie, spoločnosti
Zápisnica zo schôdze Komisie pre propagáciu a tlač; program socialistickej racionalizácie zaslaný na zasadanie Racionalizačnej komisie Predsedníctva SAV; návrh na menovanie Ing. Ungermana za člena Komisie pre vodné hospodárstvo; menovanie Ing. A. Vlčkovej, CSc. členkou Komisie Predsedníctva SAV pre prípravu expozície na medzinárodnom veľtrhu Incheba; zoznam komisií pri Ústave biológie krajiny SAV.
464XIII1974113
Komisie, spoločnosti
Správy o socialistickej súťaži pre Komisiu pre súťaž Každý po socialisticky; pozvanie a program na zasadanie Komisie pre propagáciu a tlač pri Predsedníctve SAV; materiály z činnosti Komisie pre posudzovanie ciest do zahraničia; pozvanie na zasadaniae Komisie pre tvorbu životného prostredia.