Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Pracoviská biologických vied SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

122XIII195927
Komisie, spoločnosti
Oznam o utvorení disciplinárnej komisie v Biologickom ústave.
123XIII196027
Komisie, spoločnosti
Menovanie Ing. O. Majerníka členom komisie pre fyziológiu rastlín pri IV. sekcii ČSAV; komisia pre zaistenie osláv 40. výročia založenia KSČ pri Biologickom ústave – zápisnice zo schôdze, program činnosti komisie.
124XIII196127
Komisie, spoločnosti
Zloženie Komisie pre koordináciu výskumu flóry a fauny Karpát v ČSSR; menovanie členov inventarizačnej komisie; návrh cyklu biologických prednášok pre Československú spoločnosť pre šírenie politických a vedekcých poznatkov; pozvania na členské schôdze Československej botanickej spoločnosti.
125XIII196227
Komisie, spoločnosti
Udelenie čestného uznania Československej spoločnosti pre šírenie politických a vedeckých poznatkov Ing. J. Zvarovi, CSc.; menovanie členov inventarizačnej komisie.
126XIII196527
Komisie, spoločnosti
Pozvanie na zasadanie prípravného výboru zjazdu Československej spoločnosti mikrobiologickej; pozvanie na zasadanie Komisie pre prípravu návrhu na zvýšenie právomoci predsedov vedeckých kolégií a riaditeľov pracovísk SAV v materiálnej oblasti; menovanie dr. E. Petráša členom Subkomisie pre poľnohospodárstvo, lesné hospodárstvo a potravinársky priemysel pri SNR.
127XIII196727
Komisie, spoločnosti
Oznam o zriadení Komisie bioinžinierstva pri Slovenskej mikrobiologickej spoločnosti.
128XIII196827
Komisie, spoločnosti
Stanovisko predsedníctva Československej spoločnosti mikrobiologickej k správe o činnosti spoločnosti; menovacie dekréty členov vyraďovacej komisie pri Biologickom ústave.
129XIII196927
Komisie, spoločnosti
Zloženie rehabilitačnej komisie pri Predsedníctve SAV; žiadosť Lekársko-veterinárnej sekcie Československej spoločnosti mikrobiologickej na Ing. Zelinku o prednesenie prednášky.