Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Pracoviská biologických vied SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

146XVI195628
Smernice a obežníky
Smernice pre zastavenie plánu vedecko-výskumných úloh na r. 1957; smernice o súťažnom hodnotení úspešne riešených výskumných úloh.
147XVI195728
Smernice a obežníky
Smernice Štátnej mierovej komisie o nástupných platoch v organizáciách, v ktorých bola prevedená systemizácia; smernica o úprave výchovy vedeckých kádrov.
148XVI195828
Smernice a obežníky
Pracovný a platový poriadok pre zamestnancov vedeckých pracovísk a výskumných ústavov ústredných úradov; smernice o prijímaní pracovníkov na pracoviská SAV.
149XVI195928
Smernice a obežníky
Smernice o fyzickej inventarizácii knižných fondov; smernice o spôsobe určovania platov vedeckým pracovníkom.
150XVI196028
Smernice a obežníky
Obežník o hmotnej zodpovednosti zamestnancov za zverený národný majetok; smernice o zostavení výročného hodnotenia ašpirantov; smernice o vedeckej príprave mimo ašpirantúry; metodické pokyny pre zostavenie plánu vedeckovýskumnej činnosti.
151XVI196128
Smernice a obežníky
Obežník o vybavovaní šťažností, oznámení a podnetov pracujúcich; smernice o organizovaní služobných ciest; obežník o vzájomných priamych dodávkach prístrojov a materiálu zo ZSSR; obežník o zlepšení pracovnej disciplíny.
152XVI196228
Smernice a obežníky
Smernice na vypracovanie výročnej správy pracoviska; dotazník o spolupráci ústavu s vysokými školami; zásady hospodárskych vzťahov pracovísk začlenených do spoločnej hospodárskej organizácie; smernice o užívaní motorových vozidiel.
153XVI196328
Smernice a obežníky
Smernice o nepatrných úväzkoch; obežník o diaľkovom postgraduálnom štúdiu; obežník o prenose diaľkových dát; obežník o presunoch pracovnej doby; obežník o krátení náhrad pri služobných cestách.
154XVI196429
Smernice a obežníky
Zásady pre určovanie siete školiacich pracovísk ČSAV, SAV a rezortov pre výber školiteľov; smernice o zásadách a formách odmeňovania vynikajúcich výsledkov vedeckovýskumnej práce v ČSAV a SAV; pokyny o platových úpravách pre niektorých manuálnych pracovníkov.
155XVI196529
Smernice a obežníky
Smernice pre výber návrhov do plánu tematických úloh ČSAV – SAV pre vynálezcov a zlepšovateľov; pokyny o platoch pracovníkov vysielaných na dlhodobé pobyty do rozvojových krajín; bezpečnostné predpisy pre prácu v chemických laboratóriách.
156XVI196629
Smernice a obežníky
Niektoré opatrenia v kádrovej práci; obežník o zriadení ambulancie praktického a zubného lekára; obežník o mimoriadnych devízových príjmoch.
157XVI196729
Smernice a obežníky
Pokyny k vypracovaniu štatistického prehľadu o zahraničných stykoch; obežník o úprave pracovnej doby; obežník o zabezpečení diskusie k tézam ÚV KSČ o otázkach rozvoja vedy a techniky; pokyny k hodnoteniu pracovníkov.
158XVI196829
Smernice a obežníky
Pokyny na zisťovanie, účtovanie a prechodné financovanie priamych škôd spôsobených mimoriadnou situáciou na území ČSSR; obežník o zabezpečení kapacity pre výrobu prístrojov vyvinutých pracoviskami SAV; pokyny o používaní autoservisu pracoviskami SAV a garážovaní v areáli na Patrónke.
159XVI196929
Smernice a obežníky
Pokyny k vypracovaniu výkazu o štruktúre vedeckých pracovníkov a ich výchove; pokyny o poskytovaní vedeckej literatúry ako daru zahraničným hosťom; pokyny o zostavovaní plánu zahraničných stykov; pokyny na zabezpečenie školenia a výcviku na objektových útvaroch civilnej obrany SAV.
160XVI197029
Smernice a obežníky
Obežník o zmene pracovnej doby; pokyny k vypracovaniu výkazu o stave výskumnej a vývojovej základne.