Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Pracoviská biologických vied SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

489XVI1964116
Smernice a obežníky
Obežník o hospodárnom využívaní telekomunikačných prostriedkov; smernice o spôsobe zostavovania plánov výskumných prác pracovísk; vyhláška o náhradách cestovných, sťahovacích a iných výdavkov.
490XVI1965116
Smernice a obežníky
Zásady pre vypracovanie správy o vedeckých výsledkoch na pracoviskách SAV; pokyny týkajúce sa zabezpečenia ciest zahraničných hostí osobnými motorovými vozidlami; obežník o skrátení doby služieb závodnej stráže; návrh smerníc na používanie motorových vozidiel; smernice o prijímaní a zamestnaní vedeckých pomocných síl z radov poslucháčov vysokých škôl na pracoviskách ČSAV a SAV.
491XVI1966116
Smernice a obežníky
Pokyny pre vypracovanie správy o činnosti riaditeľov pracovísk SAV za obdobie 1961–1965; smernice o riadení a vykonávaní zahraničných stykov; smernice o kádrovej práci; obežník o presunoch pracovnej doby; pracovno-právne a mzdové predpisy v súvislosti so skrátením pracovnej doby; dočasné smernice o postgraduálnom štúdiu na vysokých školách; smernice pre financovanie výskumnej činnosti vedeckých spoločností pri SAV.
492XVI1967116
Smernice a obežníky
Výnos ministra zahraničného obchodu o devízovej zainteresovanosti na uzatváraní licenčných a iných zmlúv s devízovými cudzincami a o úprave zaobchádzania s výrobkami vyhotovenými v laboratórnom meradle na výskumných pracoviskách v styku s cudzinou; smernice o udeľovaní cien a odmien; zásady nového začlenenia kádrovej evidencie na pracoviskách SAV; vykonávacie pokyny pre zavedenie pobádacích fondov v Akadémii a pre hospodárenie s nimi; smernice o úprave pracovnej doby.
493XVI1968116
Smernice a obežníky
Vyhláška o porušovaní smerníc o ochrane štátneho, hospodárskeho a služobného tajomstva; doplnok k obežníku o postupe pri prijímaní nových pracovníkov do pracovného pomeru či už na prechodnú dobu alebo na neurčitý čas; obežník týkajúci sa povinnosti pracovníkov odovzdávať 2 ks separátnych výtlačkov pracovisku; obežník o skrátení pracovného času na 42,5 hod. týždenne; osnova na vyhotovenie stručnej správy o výsledkoch činnosti pracovísk.
494XVI1969116
Smernice a obežníky
Pokyny na vykonávanie zmeny v zozname utajovaných skutočností; obežník o devízovom podiele SAV z devízového prínosu konfrencií s medzinárodnou účasťou; úprava smerníc pre jednotné posudzovanie vedeckej kvalifikácie pracovníkov; zabezpečenie pracovníkov vysielaných na odborné školenie krátkodobého internátneho sústredenia; doplnok a spresnenie smerníc o postupe pri udeľovaní odmien za študentské vedecké práce.
495XVI1970117
Smernice a obežníky
Zásady vládneho nariadenia č. 81/65 Zb. o zmene účtovných zásad platné pre rozpočtovú organizáciu; smernice o deponovaní rukopisov vedeckých prác v Ústrednom archíve SAV; obežník o opatreniach na dosiahnutie úspor v rozpočte; smernice o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci.
496XVI1971117
Smernice a obežníky
Zásady pre určovanie štipendií riadnym vedeckým ašpirantom; obežník o zriadení kádrového a personálneho odboru SAV; zamestnanosť a pohyb pracovných síl; zásady postupu pri zasielaní matričných a iných dokladov československým štátnym občanom, ktorí sa zdržujú v cudzine bez povolenia československých úradov; obežník o dodržiavaní pracovnej disciplíny na vysunutých pracoviskách; obežník o poskytovaní odmien pracovníkom nehospodárskych organizácií.
497XVI1972117
Smernice a obežníky
Obežník o úprave pracovnej doby; smernice pre hodnotenie kádrov; smernice o rozvoji iniciatívy pracujúcich a súťažného hnutia; smernice na zabezpečenie zákona č. 102/71 Zb. o ochrane štátneho tajomstva.
498XVI1973117
Smernice a obežníky
Obežník o úprave pracovného času vo vedecko-výskumných ústavoch SAV; úpravy k smerniciam Ministerstva financií o hospodárení s prostriedkami na pohostenie a dary v štátnych a v socialistických organizáciách; obežník o dodržiavaní zásad v administratívnej práci; obežník o postpenitenciárnej starostlivosti a opatreniach proti recidíve; zásady o poskytovaní materiálnych výhod pracovníkom; osnova predloženia správy o vybavovaní sťažností, oznámení a podnetov pracujúcich.
499XVI1974117
Smernice a obežníky
Pokyny na spôsob vedenia protokolov utajovaných písomností; zásady patentovej a licenčnej politiky v SAV; kritériá finančného hodnotenia zvýšenej pracovnej aktivity pracovníkov; zásady hodnotenia publikačnej činnosti; obežník o vydaní služobných preukazov na pracoviskách SAV.