Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Ústav experimentálnej fytopatológie a entomológie SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

395F/IIb197830
Vyslania do zahraničia
Správa A. Randíka zo služobnej cesty v Juhoslávii.
396F/IIb197930
Vyslania do zahraničia
Správy z kolokvia European and Mediterranean Plant Protection Organisation v Paríži a v Rabate.
397F/IIb198230
Vyslania do zahraničia
Správa A. Hubu z cesty do Nemeckej demokratickej republiky.
398F/IIb198430
Vyslania do zahraničia
Správa z Medzinárodného entomologického kongresu v Spolkovej republike Nemecko; stanovisko k pracovnej ceste B. Gábela do Francúzska.
399F/IIb198530
Vyslania do zahraničia
Správa A. Hubu zo zasadania rady splnomocnencov RVHP na tému Výskum nových druhov pesticídov; správa H. Bírovej z cesty do Poľska.
400F/IIb198630
Vyslania do zahraničia
Správa J. Kráľoviča z cesty v Rakúsku; správa V. Bojňanského z pobytu v Nigérii; správy V. Vallu z cesty v Poľsku a vo východnom Nemecku.
401F/IIb198730
Vyslania do zahraničia
Správa V. Bojňanského z cesty do ZSSR; správa M. Kozánka a P. Takáča z cesty do západného Nemecka; súhlas s vyslaním A. Blahutiaka a V. Vallu na ústavy Kubánskej akadémie vied.
402F/IIb198830
Vyslania do zahraničia
Správa V. Bojňanského z cesty do Maďarska; správa M. Kozánka a M. Slováka z cesty do severnej Kórei; správa J. Pavlovkina z cesty do západného Nemecka, Francúzska a Talianska.
403F/IIb198930
Vyslania do zahraničia
Správa C. Paulecha z cesty v Poľsku; žiadosť o príspevok na cestu M. Kozánka a P. Takáča do Paríža; dlhodobý pobyt J. Pavlovkina v západnom Nemecku; pozvanie z Instituto de Edafologia y Biologia Vegetal v Madride; žiadosť o prijatie G. Šuťákovej na Inštitúte zoológie Arménskej akadémie vied.
404F/IIb199030
Vyslania do zahraničia
Správa B. Gábela o prerušení pracovnej cesty do USA; správa A. Blahutiaka z cesty do ZSSR na rokovanie Koordinačného výboru akadémií vied socialistických štátov pre problém Ekológia a záznam z rokovania; správa J. Pavlovkina z cesty do západného Nemecka; pozvanie pre B. Kodadovú na stáž v Max-Planck-Institut für Verhaltensphysiologie, Nemecko.
405F/IIb199130
Vyslania do zahraničia
Žiadosť o prijatie A. Šrobárovej na kurz v Belgicku; pozvanie dr. Jedličkovej na konferenciu v Poznani, Poľsko; návrh na vyslanie A. Blahutiaka do Poľska; správy A. Blahutiaka a J. Pavlovkina z cesty na Ukrajinu; správa G. Šuťákovej z cesty do Izraela; žiadosť B. Gábela o predĺženie pobytu vo Francúzsku; podklady pre D. Dybalovú a Z. Starkbauerovú na UNESCO Short-term fellowship in biotechnology; žiadosť o predĺženie pobytu B. Kodadovej v Max-Planck-Institut für Verhaltensphysiologie, Nemecko.
406F/IIb199230
Vyslania do zahraničia
Správa G. Šuťákovej z cesty do Maďarska; správa A. Blahutiaka a J. Kráľoviča z cesty do Španielska; žiadosť P. Takáča o postdoktorandský pobyt v USA; návrh na vyslanie J. Kotúča do Nemecka a Z. Zaťkovej do Francúzska.
407F/IIb199330
Vyslania do zahraničia
Správa A. Šrobárovej z cesty do Veľkej Británie; správa M. Kazimírovej z cesty do Nemecka; žiadosť o zmenu účastníka zahraničnej cesty do Maďarska; potvrdenie o prijatí pre J. Jedličkovú na Švédskej kráľovskej akadémii vied.
408F/IIb199430
Vyslania do zahraničia
Nominácie na zahraničné cesty; správa z cesty A. Šrobárovej a Š. Egeda v Poľsku; potvrdenie o príchode A. Blahutiaka a J. Kráľoviča do Moskvy.
409F/IIb199530
Vyslania do zahraničia
Správa z cesty A. Blahutiaka do Bulharska; správa z cesty A. Pavlovej do Poľska.
410F/IIb199630
Vyslania do zahraničia
Správa z cesty A. Blahutiaka do Maďarska; správa z cesty Ľ. Zimana do Bulharska; správa M. Čeleša z účasti na Medzinárodnom sympóziu v Černovci na Ukrajine; návrh na vyslanie A. Blahutiaka do Bulharska na zasadanie Východopalearktickej regionálnej sekcie Medzinárodnej organizácie pre biologický boj; žiadosť na Východoslovenské železiarne Košice o sponzorský príspevok na účasť na sympóziu o víruse šárky sliviek v Budapešti.
411F/IIb199730
Vyslania do zahraničia
Plán zahraničných ciest pracovníkov na r. 1997; návrhy na vyslanie A. Pavlovej do Poľska a O. Habuštovej do Talianska; správa z cesty A. Šrobárovej do Maďarska; správa P. Paulecha z cesty do Poľska; žiadosť J. Pavlovkina o študijný pobyt na Technickej univerzite v Darmstadte, Nemecko; pozvanie pre Ľ. Slovákovú na Institut National de la Recherche Agronomique v Bordeaux, Francúzsko.
412F/IIb199830
Vyslania do zahraničia
Plán vyslaní do zahraničia; správa A. Pavlovej z cesty do Poľska; pozvanie J. Pavlovkina na Technickú univerzitu v Darmstadte; príprava študijného pobytu A. Pavlovej a O. Habuštovej v Bari, Taliansko; nominovanie V. Vallu do biologického kurzu na Floride.
413F/IIb199930
Vyslania do zahraničia
Zoznam schválených vyslaní pracovníkov; správa O. Habuštovej z cesty do Čiech; správa J. Pavlovkina z cesty do Darmstadtu; pozvanie a plán cesty V. R. Maliho do Dánska, oznam o zrušení cesty.
414F/IIb200030
Vyslania do zahraničia
Žiadosť J. Pavlovkina o povolenie študijného pobytu na Technickej univerzite v Darmstadte; prihláška A. Janitora na sympózium na Ukrajine; správa O. Habuštovej z cesty do Čiech; správa A. Šrobárovej a M. Nadubinskej z cesty do Talianska; zaslanie publikácií V. R. Maliho pre knižnicu Agriculture Western Australia.
415F/IIb200130
Vyslania do zahraničia
Pozvanie pracovníkov Ústavu experimentálnej fytopatológie a entomológie SAV na návštevu Užhorodskej národnej univerzity, Ukrajina; správa A. Janitora z pobytu v Darmstadte; práva Ľ. Weismanna z pobytu v Čechách.
416F/IIb200230
Vyslania do zahraničia
Zoznam schválených vyslaní pracovníkov; zmeny vo vyslaniach.