Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Ústav experimentálnej fytopatológie a entomológie SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

273E/I198121
Vedecká výchova – všeobecné
Menovanie D. Brillovej za oponenta kandidátskej dizertačnej práce E. Záletovej; prehľad o voľnej kapacite pre prijímanie do vedeckej výchovy; správa školiaceho pracoviska; zaradenie M. Kazimírovej a K. Šandala do prípravného kurzu na ašpirantské minimum; prehľad prijatých a vyslaných pracovníkov do internej ašpirantúry a na študijné pobyty; žiadosť o povolenie pre ašpirantku E. Kollerovú na vykonávanie pokusov na Virologickom ústave SAV; návrh komisie pre obhajoby doktorskej dizertačnej práce D. Veselého.
274E/I198221
Vedecká výchova – všeobecné
Prehľad o študijných pobytoch a študentských vedeckých silách; dotazník o činnosti študentských vedeckých síl; žiadosť o vypracovanie návrhov tematických programov pre odbornú kandidátsku skúšku; výzva na zaslanie anotačných záznamov z obhájených prác do časopisu Poľnohospodárstvo; požiadavky na jazykovú výučbu ašpirantov a výučbu marxizmu-leninizmu; formulár o voľnej kapacite školiaceho pracoviska.
275E/I198421
Vedecká výchova – všeobecné
Kooptovanie A. Blahutiaka do komisie na obhajobu kandidátskych dizertačných prác; kooptovanie J. Jasiča do komisie na obhajobu kandidátskych dizertačných prác; požiadavka na výučbu marxizmu-leninizmu pre ašpirantov; návrh zloženia komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác; spolupráca s Vysokou školou poľnohospodárskou pri vedení doktorandov.
276E/I198521
Vedecká výchova – všeobecné
Prihláška P. Takáča a Z. Vargovej na skúšku z marxizmu-leninizmu.
277E/I198621
Vedecká výchova – všeobecné
Správa o celkovej úrovni a prínose dizertačných prác; prehľad o školiteľoch a vedeckých ašpirantoch; prihláška Z. Starkbauerovej a I. Pitoňákovej na jazykovú skúšku; stav interných ašpirantov a pracovníkov na študijnom pobyte.
278E/I198721
Vedecká výchova – všeobecné
Odstúpenie D. Žemlovej z funkcie vedúcej odborných seminárov a zoznam odborných seminárov 1981–1987; pozvánky na obhajoby dizertačných prác oponovaných pracovníkmi ústavu.
279E/I198821
Vedecká výchova – všeobecné
Vyžiadanie H. Bírovej za školiteľku J. Pavlíka na Entomologickom ústave ČSAV; stav voľných ašpirantov a pracovníkov na študijnom pobyte; žiadosť o rozšírenie komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác.
280E/I198921
Vedecká výchova – všeobecné
Poverenie H. Baumgartnerovej funkciou referentky pre vedeckú výchovu; súhlas s menovaním A. Blahutiaka za člena komisie pre obhajoby doktorských dizertačných prác; správa o plnení úloh v oblasti vedeckej výchovy v r. 1989; správa o výchove vedeckých pracovníkov; správa o postupe pri vyhľadávaní talentov do vedeckej výchovy; pripomienky k výchove nových vedeckých pracovníkov na pracoviskách SAV; otázky na prijímacie skúšky ašpirantov.
281E/I199021
Vedecká výchova – všeobecné
Kandidáti do komisie pre obhajoby doktorských dizertačných prác; návrh menovať A. Šrobárovú do komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác; zhodnotenie výsledkov vedeckej výchovy za r. 1990; otázky na prijímacie skúšky – Danko, Húska, Lebeda.
282E/I199121
Vedecká výchova – všeobecné
Možnosti ústavu pri zabezpečení vedeckej výchovy; podiel na vysokoškolskom a postgraduálnom vzdelávaní; plán vedeckej výchovy na akademický rok 1991/92; návrh na zmenu zloženia atestačnej komisie pre vedeckých a vedecko-technických pracovníkov.
283E/I199221
Vedecká výchova – všeobecné
Orientačné kritériá pre získanie hodnosti doktora vied; interní ašpiranti ústavu; návrh doc. Zachu na oponenta doktorskej dizertačnej práce J. Rotrekla; spolupráca s Prírodovedeckou fakultou Univerzity Komenského na vedení diplomantov; prijatie ašpiranta Prírodovedeckej fakulty Univerzity Komenského A. G. M. Bin Othaman z Jemenu na realizáciu pokusov na ústave.
284E/I199321
Vedecká výchova – všeobecné
Prijatie dvoch pracovníčok Arboréta Mlyňany A. Kotradyovej a E. Vokurkovej na ašpirantúru; žiadosť o schválenie prijatia B. Čaputa na ašpirantúru; prijímacie pohovory na ašpirantúru – priebeh a otázky; oznam o prijatí Ľ. Zimana do ašpirantúry; žiadosť o jedno ašpirantské miesto; čerpanie pridelených prostriedkov.
285E/I199421
Vedecká výchova – všeobecné
Zoznam ašpirantov a čerpanie prostriedkov; čerpanie štipendií podľa ašpirantov.
286E/I199521
Vedecká výchova – všeobecné
Žiadosť o navýšenie voľných miest pre ašpirantov; návrh na zloženie komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác; prijatie nových ašpirantov.
287E/I199621
Vedecká výchova – všeobecné
Návrh na zmenu zloženia komisie Ústavu experimentálnej fytopatológie a entomológie SAV pre posudzovanie vedeckej kvalifikácie pracovníkov; menovanie A. Blahutiaka, Ľ. Weismanna a A. Šrobárovej za členov komisie pre obhajoby kandidátskych dizertačných prác.
288E/I199721
Vedecká výchova – všeobecné
Návrh členov Spoločnej odborovej komisie pre doktorandské štúdium; evidencia doktorandov; vymenovanie členov spoločných odborových komisií doktorandského štúdia; potvrdenie o absolvovaní kurzu poľnohospodárskej mykológie – R. Gregušová, K. Hudec; návrh na prednáškovú a konzultačnú činnosť do študijného programu doktorandského štúdia; priznanie práva školiaceho pracoviska v odbore ochrana rastlín.
289E/I199821
Vedecká výchova – všeobecné
Návrh na témy doktorandského štúdia.
290E/I199921
Vedecká výchova – všeobecné
Nahlásenie témy pre doktorandské štúdium.
291E/I200021
Vedecká výchova – všeobecné
Komentár k memorandu k pripravovanému vysokoškolskému zákonu; údaje o doktorandskom štúdiu za roky 1997–2000 za Ústav experimentálnej fytopatológie a entomológie SAV.
292E/I200221
Vedecká výchova – všeobecné
Registračný list prvku programového rozpočtovania; zabezpečenie doktorandského štúdia na Ústave experimentálnej fytopatológie a entomológie SAV; zmeny v doktotrandskom štúdiu v r. 2002.