Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Ústav filozofie a sociológie SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

1014B III 5196543
Návrhové listy
Návrhový list: V. Rejholc – Juhoslávia, Rakúsko a Taliansko; návrhový list na návštevu vedca z NSR; návrhový list: J. Pašiak – Viedeň (svetový sociologický kongres).
1015B III 5196643
Návrhové listy
Návrh na pozvanie Sociologickým ústavom SAV pracovníka z Juhoslávie; návrh na vyslanie Wagnera, pracovníka Sociologického ústavu SAV, do Spojených štátov; návrh Sociologického ústavu SAV na pozvanie J. Goričara z Juhoslávie.
1016B III 5196743
Návrhové listy
Návrhový list: K. Minárik – Viedeň (účasť na filozofickom kongrese).
1017B III 5196843
Návrhové listy
Návrhové listy pre zahraničných spolupracovníkov; návrh na vyslanie pracovníka do NSR (Vlasta Horská).
1018B III 5196943
Návrhové listy
Návrhy na vyslanie pracovníkov Sociologického ústavu SAV: do Poľska na študijný pobyt (Teodor Ollík); do Varny na 7. medzinárodný sociologický kongres (Z. Šťastný, J. Jančovičová).
1019B III 5197043
Návrhové listy
Návrhy na vyslanie pracovníkov Sociologického ústavu SAV: do ZSSR na medzinárodný seminár o použití matematických metód v sociológii (A. Ritomský); do NSR na 7. kongres Európskej spoločnosti pre poľnohospodársku sociológiu (Z. Šťastný); do Bulharska na 7. svetový sociologický kongres vo Varne (R. Roško, J. Pašiak).
1020B III 5197144
Návrhové listy
Návrhy na vyslanie pracovníkov Sociologického ústavu SAV: do ZSSR na 4. československo-sovietske filozofické sympózium k publikácii „Človek – veda – technika“ (J. Hrabina); do Bulharska na štúdium teoretických a metodologických aspektov premien sociálnej štruktúry (K. Podoláková).
1021B III 5197244
Návrhové listy
Návrhy na vyslanie pracovníkov Sociologického ústavu SAV: do Rumunska na poradu vedúcich pracovníkov filozofických a sociologických ústavov socialistických krajín (M. Gajdač, J. Hrabina); do ZSSR na študijný pobyt (M. Mičunková); návrhy Sociologického ústavu SAV na pozvanie pracovníkov zo zahraničia na účelné návštevy; návrhy na doplnkové študijné pobyty pracovníkov Sociologického ústavu SAV v ZSSR.
1022B III 5197344
Návrhové listy
Návrhy na vyslanie pracovníkov Sociologického ústavu SAV: do NDR, do Bulharska na medzinárodnú konferenciu (L. Macháček); do ZSSR na štúdium materiálov a sociologických výskumov z oblasti rodiny a ženy v ZSSR (Šimunovičová, J.).
1023B III 5197444
Návrhové listy
Návrhy na vyslanie pracovníkov Sociologického ústavu SAV: do Poľska (Roško, Bunčák) nadviazať úzku spoluprácu s Poľskou akadémiou vied; do Bulharska – na vedeckú konferenciu a poradu (Macháček); do ZSSR „Konzultácie otázok – obecné a špecifické zákonitosti vývoja socialistickej spoločnosti“; pracovný program Alexandra Petruse z Rumunskej akadémie vied – hosť Sociologického ústavu SAV.