Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Geofyzikálny ústav SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

18412c195410
Spolupráca s inými organizáciami
Stanovisko Geofyzikálneho laboratória k žiadosti n.p. Navika o prieskum magnetických vplyvov na kompasy inštalované na lodiach.
18512c195510
Spolupráca s inými organizáciami
Odpoveď pracoviska MNV v Banskej Bystrici o zemetraseniach, ktoré sa vyskytli v 40-tych rokoch 20. storočia; odpoveď Ľudovej hvezdárni v Prešove ohľadom zriadenia miestnosti pre seizmograf; žiadosť n.p. Drevona o zaslanie posudku na vrstevnicový interpolátor.
18612c195610
Spolupráca s inými organizáciami
Odpoveď pracoviska Geodetickému, topografickému a kartografickému ústavu na objednávku výškových bodov územia Levice; žiadosť závodu n.p. J. Dimitrova o prieskum poveternostných podmienok v Bratislave.
18712c195910
Spolupráca s inými organizáciami
Žiadosť Ústavu užitej geofyziky o zaslanie výsledkov poľných meraní pre základnú magnetometrickú sieť Slovenska; poďakovanie Geofyzikálneho laboratória Geodetickému a typografickému ústavu v Prahe za spoluprácu; žiadosť Geofyzikálneho laboratória na Závod geofyziky o poskytnutie topografií.
18812c196010
Spolupráca s inými organizáciami
Žiadosť Geofyzikálneho laboratória na Ústav užitej geofyziky o stanovenie objemových hustôt a hĺbkových gradientov hornín z oblasti medzi Lučencom a Šahami.
18912c196110
Spolupráca s inými organizáciami
Žiadosť Geofyzikálneho laboratória o spoluprácu v odbore meracej techniky s Psychologickým laboratóriom SAV; žiadosť Okresnej vodohospodárskej správy v Nitre o preskúmanie pracoviska s nevybuchnutou muníciou na rieke Nitre; vyhotovený seizmický posudok pre n.p. Doprastav.
19012c196210
Spolupráca s inými organizáciami
Žiadosť Geodetického a topografického ústavu v Prahe o spoluprácu pri spresňovaní československých gravimetrických etalónových báz; dotaz Slovenských magnezitových závodov o výskyte zemetrasenia.
19112c196310
Spolupráca s inými organizáciami
Záznam z rokovania o spolupráci medzi Geofyzikálnym laboratóriom SAV a Geofyzikálnym strediskom GP Žilina.
19212c196410
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok pre Štátny ústav pre projektovanie závodov chemického priemyslu; projekt výskumnej úlohy Výskumného ústavu geodetického, topografického a kartografického v Prahe; seizmický posudok pre Krajský poľnohospodársky projektový ústav; seizmický posudok pre Pozemné stavby, n.p. v Žiline; zápisnica z porady v Geodetickom ústave v Bratislave vo veci výstavby južného družicového bodu.
19312c196510
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok pre riaditeľstvo vodohospodárskeho rozvoja v Bratislave; posúdenie škôd spôsobených zemetrasením v Učňovskej škole stavebnej; žiadosť Geofyzikálneho laboratória MNV v obciach na východnom Slovensku o nahlásení škôd spôsobených zemetrasením; súhrnné zhodnotenie činnosti Ústavu užitej geofyziky v Brne; seizmický posudok pre Ľudové spotrebné družstvo v Dunajskej Strede; seizmický posudok o seizmicite Malej podunajskej nížiny pre Geologický prieskum, n.p.
19412c196610
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok pre Potravinoprojekt Brno; odpoveď MNV v Hurbanove ohľadom hrobky dr. M. Konkolyho; seizmický posudok pre Keramoprojekt v Trenčíne; seizmický posudok o seizmicite v okrese Prievidza pre n.p. Priemstav; zápis o koncepcii výskumnovývojovej úlohy vyriešenia technologických podkladov aglomeračnej linky v NZP Rudňany.
19512c196710
Spolupráca s inými organizáciami
Výsledky meraní seizmických účinkov komorového odstrelu v Bohuniciach pri Ilave; seizmický posudok pre Chempik Bratislava; seizmické účinky na Televíznej veži v Bratislave; informácie Elektrotechnického ústavu SAV o vybudovaní Laboratória elektrónovej mikroskopie pre nebiologické odbory.
19612c196810
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok pre oblasť mesta Púchov; seizmický posidok Televízneho vysielača Trenčín, Bardejov, Rožňava; sezmický posudok pre vodovod Čachtice – Stará Turá.
19712c196910
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok Jaslovských Bohuníc a okolia; seizmický posidok pre obchodný dom Topoľčany; seizmický posudok obce Višňové; seizmický posudok oblasti Nové Zámky.
19812c197010
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok Skalice; seizmický posudok budovy Archívu mesta Bratislavy; prehľad seizmicity povodia Dunaja pre Podnik pre správu tokov; odpoveď Oblastnej hvezdárni v Prešove na ponuku zriadenia seizmickej stanice vo hvezdárni.
19912c197110
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok na tehelňu v Bolerázi; správa o meraní seizmických účinkov komorového odstrelu v Kameňolome Gombasek na Gombaseckú jaskyňu; seizmický posudok pre lokalitu Nové Štrbské pleso; návrh Geografického ústavu SAV na spoluprácu na vydaní Atlasu SSR; seizmický posudok pre mesto Hlohovec.
20012c197210
Spolupráca s inými organizáciami
Seizmický posudok lokality Karosársky-montážny závod BAZ; seizmický posudok výstavby vodojemu v Partizánskom; seizmický posudok pre objekty na lokalite bane Cígeľ; poďakovanie n.p. Geofyzika za spoluprácu na príprave Geofyzikálneho sympózia; údaje o seizmicite veľkej Bratislavy pre Inžiniersko-geologický a hydrogeologický prieskum.
20112c197310
Spolupráca s inými organizáciami
Dohoda o spolupráci medzi n.p. Geofyzika a Geofyzikálnym ústavom SAV; seizmický posudok pre Dom služieb v Komárne; prehľad seizmicky aktívnych oblastí na Slovensku pre Výskumný ústav geodézie a kartografie; seizmický posudok pre doškoľovacie stredisko pri Športhoteli Donovaly.