Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Fyzikálny ústav SAV
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

62B II/419653
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny SAV M. Blažekovi za prácu „O potencionálovom rozptyle“; I. Nábělkovi a kol. za prácu „Tonalita stacionárnych pásmových výsledkov z bieleho šumu“.
63B II/419663
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny SAV A. Kesslerovi za „Súbor prác o vlastnostiach a pravdepodobnom pôvode vysokoteplotných maxím dielektrických strát“.
64B II/419673
Návrhy na odmeny
Návrh na odmenu súboru siedmich prác J. Šáchu, V. Klimenta a A. Adámka z odboru aktivačnej analýzy.
65B II/419683
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny za práce J. Lánika, Z. Dubničkovej, I. Karasovej, E. Majerníkovej; návrh na udelenie odmeny SAV V. Trnovcovej a kol. za súbor prác zaoberajúcich sa štúdiom komplexov dvojmocných prímesí s vakanciami; V. Majerníkovi a kol. za súbor prác zo senzorickej fyziky a komunikácie; I. Nábělkovi za súbor prác zaoberajúcich sa komplementárnym štúdiom senzorickej fyziky a senzorickej komunikácie.
66B II/419704
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny E. Marianimu a kol. za súbor prác „Štúdium elektrických a teplotných vlastností NaNO3 kryštálov“ a J. Lánikovi za súbor prác „K teórii dynamických grúp vo fyzike vysokých energií“.
67B II/419714
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny SAV A. Adámkovi a kol. za prácu „Stanovenie stôp kyslíka v polovodičových materiáloch pomocou aktivačnej analýzy“ a E. Majerníkovej za súbor prác „Príspevok k teórii optických vlastností pevných látok“.
68B II/419754
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny SAV E. Majerníkovej a kol. za prácu „Príspevok k teórii excitónov a fotónov v amorfných a štrukturálne narušených látkach“.
69B II/419764
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie ceny SAV M. Blažekovi a kol. za práce z fyziky elementárnych častíc.
70B II/419774
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny SAV M. Hartmanovej a kol. za prácu „Agregácia a precipitácia prímesí v iónových látkach“; J. Krempaskému a kol. za prácu „Transport elektrického náboja v amorfných polovodičoch“; návrhy na udelenie vyznamenaní pri príležitosti 25. výročia založenia SAV E. Marianimu, M. Hartmanovej, J. Doupovcovi, G. Špičkovej, J. Hittmanovi, I. Karasovej, A. Rybárovej; návrh na udelenie ceny ČSAV kolektívu pracovníkov Fyzikálneho ústavu SAV.
71B II/419794
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny ČSAV E. Beťákovi a J. Dobešovi za prácu „Některé otázky excitovaného modelu jaderných reakcií“.
72B II/419804
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny SAV M. Hartmanovej za súbor prác „Fázová stabilita tuhých roztokov“; E. Marianimu, V. Trnovcovej za „Vplyv prímesí a porúch na fyzikálne vlastnosti sklovitých polovodičov“; G. Vlasákovi za prácu „Vplyv dislokácií na parametre odparovania“; návrh na udelenie odmeny pri príležitosti 25. výročia dohody ČSAV a Poľskej akadémie vied M. Hartmanovej, E. Marianimu, I. Thurzovi, E. Šebestovej.
73B II/419814
Návrhy na odmeny
Návrh na udelenie odmeny SAV M. Ožvoldovi a kol. za prácu „Vývoj technológie V MOS tranzistorov“; posúdenie súboru prác „Štúdium interakcií antiprotónov s protónmi pri impulze 22,4 GeV/c“ predloženého na udelenie Ceny ČSAV.