Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Elektrotechnický ústav SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

166B 819646
Správy zo služobných ciest
Cestovná správa Ing. Hlásnika do Prahy na zasadanie Vedeckého kolégia pre automatizáciu a elektroniku ČSAV, téma zasadania: plnenie plánu výskumu za r. 1963; cestovná správa Ing. Kružliaka zo služobnej cesty 24.III.–25.III. do Kovohút Mokraď, účel cesty bolo vybrať cín a previesť lisovanie vzorkov z práškov Nb a Sn; cestovná správa Ing. I. Puzjaka 22.VI.–24.VI. do Prahy; cestovná správa Ing. Hlásnika a Ing. Schildera zo služobnej cesty na postgraduálny kurz „Letná škola fyziky pevných látok“ v Podhradí u Ledče nad Sázavou.
167B 819656
Správy zo služobných ciest
Cestovná správa Ing. Schildera zo služobnej cesty do Prahy na redakčnú radu Elektrotechnického časopisu; cestovná správa Ing. M. Vysočanského do Prahy, kde sa zúčastnil porady Komisie pre Spojené ústavy jadrového výskumu u Akademika Kožešníka; cestovná správa Ing. Puzjaka do Prahy, kde sa na Fyzikálnom ústave ČSAV zúčastnil porady vo veci plnenia úloh v rámci RVHP.
168B 819666
Správy zo služobných ciest
Cestovná správa Ing. Schildera do Prahy 17.II.1966, kde sa zúčastnil oponentúry výskumnej správy „Výskum technológie obvodov v tenkých vrstvách“; správa Ing. Hlásnika o účasti na celoštátnom seminári v Prahe o výhľade rozvoja výskumu a aplikácie polovodičov, seminár poriadala Elektrotechnická spoločnosť pri ČSVTS 4.II.1966 v Prahe.