Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Elektrotechnický ústav SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

160B 7 c19564
Korešpondencia
Zoznam záverečných dokumentov VIII. valného zhromaždenia CCIR (Varšava, 1956).
161B 7 c19584
Korešpondencia
Bulletin z Budapeštianskej konferencie.
162B 7 c19634
Korešpondencia
Dohoda o vedeckej spolupráci medzi ČSAV a Akadémiou vied Rumunskej ľudovej republiky; žiadosť o povolenie účasti na zahraničnej konferencii pre M. Vysočanského.
163B 7 c19645
Korešpondencia
Návrhové listy pre vyslanie pracovníkov do zahraničia; prijatie stážistov zo zahraničia; súhlas k návšteve Elektrotechnického ústavu Ing. P. Klaudyho, profesora teoretickej elektrotechniky v Grazi; študijný program členov korešpondentov Rumunskej akadémie vied R. Grigorovica; správa o spolupráci medzi Akadémiou vied ZSSR a ČSAV; návrh na spoluprácu so Švédskou akadémiou vied; návšteva Muchina S. V. v Elektrotechnickom ústave SAV; zoznam tém vedeckej spolupráce na r. 1964–1965 medzi ČSAV a Nemeckou akadémiou vied.
164B 7 c19655
Korešpondencia
Návrh na spoluprácu Elektrotechnického ústavu SAV s Ústavom „Mihajlo Pupin“ Beograd; plán pracovníkov Elektrotechnického ústavu SAV, ktorí majú byť vyslaní na krátkodobú stáž do Spojených ústavov jadrového výskumu v r. 1965; desať rokov spolupráce Elektrotechnického ústavu SAV s DAW; návrh na spoluprácu medzi Elektrotechnickým ústavom SAV s Institutom elektroniki avtomatiki i telemechaniky Akadémie vied Gruzínska v Tbilisi; tematický plán vedeckej spolupráce medzi ČSAV a Akadémiou vied ZSSR na r. 1965.
165B 7 c19665
Korešpondencia
Prihlášky účastníkov na konferenciu o fyzike nízkych teplôt v Moskve; informácia o zahraničnej návšteve L. S. Smirnova; návrhové listy na vyslanie a na pozvanie pracovníkov z rozličných krajín; študijné programy pracovníkov Elektrotechnického ústavu SAV vyslaných na zahraničné cesty; správy o pobyte zahraničných hostí na Elektrotechnickom ústave SAV; informácie o zahraničných návštevách; vyhodnotenie zahraničných stykov Elektrotechnického ústavu SAV v r. 1966.