Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Ústav štátu a práva SAV – 3. časť
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

148B/14a197417
Ceny, odmeny
Návrh na udelenie Ceny SAV dr. D. Kokavcovi, CSc.; návrh na udelenie odmeny Slovenského literárneho fondu doc. dr. L. Hubenákovi; návrhy na udelenie odmien za dosiahnuté pracovné výsledky pracovníkom Ústavu štátu a práva SAV; pozvánka na odovzdávanie striebornej Medaily SAV akademikovi SAV Š. Lubymu; návrh na udelenie Ceny SAV kolektívu autorov Dejín štátu a práva na území Československa v období kapitalizmu.
149B/14a197517
Ceny, odmeny
Návrh na udelenie Ceny SAV doc. dr. L. Bianchimu, CSc.; návrh na udelenie čestnej plakety Ľ. Štúra doc. dr. L. Hubenákovi, CSc.; návrh na udelenie odmien SAV doc. J. Azudovi, akademikovi SAV Š. Lubymu; návrhy na udelenie odmien za dosiahnuté pracovné výsledky pracovníkom Ústavu štátu a práva.
150B/14a197617
Ceny, odmeny
Návrh na udelenie Odmien SAV doc. L. Hubenákovi, CSc.; dr. M. Rehůřkovi, CSc.; návrhy na udelenie odmien za dosiahnuté pracovné výsledky Ústavu štátu a práva SAV.
151B/14a197718
Ceny, odmeny
Návrh na udelenie Ceny SAV za vedeckopublikačnú činnosť pre kolektív pracovníkov Ústavu štátu a práva; návrh na udelenie Ceny SAV dr. M. Velikému; oznámenie o udelení čestného uznania Socialistickej akadémie SSR prof. dr. K. Rebrovi; oznámenie o udelení Čestného uznania Socialistickej akadémie SSR doc. L. Hubenákovi; návrh na udelenie vyznamenania „Za vynikajúcu prácu“ dr. M. Rehůřkovi; návrhy na udelenie odmien za dosiahnuté pracovné výsledky Ústavu štátu a práva SAV.
152B/14a197818
Ceny, odmeny
Návrh na udelenie spoločnej Ceny ČSAV a Poľskej akadémie vied za najvýznamnejšie výsledky dr. O. Ovečkovej; návrh na udelenie Ceny SAV dr. M. Rehůřkovi, doc. dr. L. Bianchimu; návrh na udelenie Odmeny SAV kolektívu autorov Právnických štúdií; oznámenie o udelení pamätných medailí SAV pracovníkom Ústavu štátu a práva; návrhy na udelenie odmien za dosiahnuté pracovné výsledky pracovníkom Ústavu štátu a práva SAV.
153B/14a197918
Ceny, odmeny
Návrh na udelenie Ceny SAV doc. dr. L. Bianchimu; návrhy na udelenie odmien za dosiahnuté pracovné výsledky pracovníkom Ústavu štátu a práva SAV; návrh na udelenie Odmeny SAV dr. J. Chovancovi; návrh na udelenie striebornej plakety Ľ. Štúra dr. D. Kokavcovi.
154B/14a198018
Ceny, odmeny
Návrh na udelenie Ceny SAV dr. J. Chovancovi; návrhy na udelenie odmien za vyriešené výskumné úlohy pracovníkom Ústavu štátu a práva; návrh na udelenie titulu Zaslúžilý pracovník SAV prof. K. Rebrovi.