Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy spolkov a vedeckých spoločností » Základná organizácia ROH pri Ústavoch spoločenských vied SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

726a19714
Nadriadené orgány
Pozvanie na celoslovenský aktív predsedov ZV ROH na vedeckých a výskumných ústavoch; zápisnice z celoslovenského aktívu predsedov ZV ROH Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy zo dňa 29.VI., 13.IX. a 12.XI.
736a19724
Nadriadené orgány
Smernice Predsedníctva SAV; pokyny na zameranie členských schôdzí ZO ROH v mesiaci apríli; uznesenie z pléna MsV OZ pracovníkov školstva a vedy; odpis listu Ústrednej rady odborov.
746a19734
Nadriadené orgány
Výzva na zbierku „pomoc Vietnamu“; zmapovanie služobných stykov; námety pre rokovanie medzi Slovenským výborom Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy a Predsedníctvom SAV; smernica na vyhodnotenie iniciatívy a súťažného hnutia „Každý po socialisticky“ v SAV; zabezpečenie verejných previerok bezpečnosti práce; politicko-organizačné zabezpečenie realizácie výsledkov rokovania V. plenárnej schôdze Ústrednej rady odborov.
756a19744
Nadriadené orgány
Pokyny na organizačné zabezpečenie škôl socialistickej práce a vzdelávania členov ROH v odborových úsekoch v SAV a v ostatných vedecko-výskumných ústavoch; metodické pokyny pri ukončovaní práce v 1. polroku v ZO ROH (kmeňové listy, plány aktivity, rozvoj pracovnej iniciatívy); nábor členov do členskej knižnice „Pravda“; pokyny Ústrednej rady odborov na vypracovanie plánu aktivity pre celé ROH; predloha na vypracovanie Programu starostlivosti o pracujúcich; smernice a pokyny pre zostavovanie rozpočtov základných organizácií ROH.
766a19755
Nadriadené orgány
Vysvetlivky k Výkazu o činnosti základnej organizácie ROH na r. 1975; príprava Plánu aktivity ZO ROH v r. 1975; schválenie Plánu aktivity; pokyny na oslavu Medzinárodného dňa žien; kurz pre mladých funkcionárov ROH.
776a19765
Nadriadené orgány
Vysvetlivky k Výkazu o činnosti ZO ROH na r. 1976; námety na obsahové zameranie plánov aktivity ZO ROH; osnova spracovania komplexnej správy o činnosti ZO ROH; združenie prostriedkov k budovaniu spoločných zariadení pre závodné stravovanie; pokyny pre politické a ekonomické vzdelávanie členov ROH; organizovanie „Vlaku družby“.
786a19775
Nadriadené orgány
Urgencia štatistických výkazov; politicko-organizačné opatrenia Obvodnej odborovej rady na zabezpečenie plnenia záverov IX. všeodborového zjazdu v obvode; výsledky schôdzovej činnosti ZO ROH za 1. polrok 1977 (obežník); pozvánka na inštruktáž k zostavovaniu rozpočtu ZO ROH.
796a19785
Nadriadené orgány
Vzor kádrovej charakteristiky pri udeľovaní čestného odznaku ROH; opatrenia MsV OZ a ObV OZ pracovníkov školstva a vedy k zabezpečeniu organizačnej, obsahovej a kádrovej prípravy výročných členských schôdzí a konferencií ZO ROH; vysvetlivky k Výkazu činnosti základnej organizácie za rok 1978; školenie funkcionárov ROH (pozvánka); vysvetlivky k rozpočtu a výkazu o hospodárení ZO ROH; pozvánka na celoštátny aktív funkcionárov zväzku zo spoločenskovedných pracovísk ČSAV, SAV a vysokých škôl; smernice na oceňovanie pracovníkov SAV za výsledky dosiahnuté v socialistickej súťaži; pokyny na organizovanie, hodnotenie a oceňovanie socialistickej súťaže o diplomy predsedu SAV a Slovenského výboru pracovníkov školstva a vedy; pokyny na zabezpečenie a prípravu volieb v r. 1979.
806a19795
Nadriadené orgány
Pokyny pre účastníkov zahraničnej podnikovej rekreácie ROH v r. 1979; pokyny na zabezpečenie účasti členov DV ROH na zasadnutí ideovo výchovnej komisie pri ZV ROH Ústavov spoločenských vied SAV.
816a19805
Nadriadené orgány
Pozvánka na poradu funkcionárov ZV ROH; záverečná časť správy predsedníctva ÚVOZ na 14. plenárnej schôdzi zo dňa 14.XI.–15.XI.1980.
826a19815
Nadriadené orgány
Harmonogram úloh DO ROH; pokyny na povolenie práce nadčas nad hranice stanovené zákonníkom práce pre roky 1981 a 1982.