Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Matematický ústav SAV
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
PDF súbor
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

60III f19952
Ceny a vyznamenania
Návrh na udelenie striebornej medaily Jura Hronca Milanovi Medveďovi; návrh na udelenie čestnej zlatej plakety Jura Hronca Beloslavovi Riečanovi a Antonovi Huťovi.
61III f19962
Ceny a vyznamenania
Návrh na udelenie čestnej zlatej plakety Jura Hronca Michalovi Gregušovi a Miroslavovi Friedlerovi; návrh na udelenie čestnej vedeckej hodnosti DrSc. Jaroslavovi Kurzweilovi.
62III f19972
Ceny a vyznamenania
Návrhový list na udelenie ceny SAV za popularizáciu vedy Danielovi Kluvancovi a Beloslavovi Riečanovi; návrh na udelenie čestnej zlatej plakety Jura Hronca Tiborovi Katriňákovi a Wolfgangovi Händlerovi.
63III f19982
Ceny a vyznamenania
Návrh na udelenie čestnej striebornej plakety Jura Hronca Stanislavovi Jendroľovi; Návrh na udelenie čestnej zlatej plakety Jura Hronca Andrejovi Pázmanovi.
64III f19992
Ceny a vyznamenania
Návrh na udelenie striebornej plakety Jura Hronca Anatolijovi Dvurečenskému, Gejzovi Wimmerovi a Stanislavovi Jakubcovi; návrh na udelenie zlatej plakety Jura Hronca Sylvii Pulmannovej; návrhový list na udelenie ceny SAV za výsledky vedeckovýskumnej činnosti Stanislavovi Jakubcovi a zmiešanému kolektívu MÚ SAV a vysokých škôl.