Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy organizácií SAV » Botanický ústav SAV II.
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

163IV a199712
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Návrh študijného odboru postgraduálneho štúdia a stanovisko Botanického ústavu k návrhu; prehľad počtu doktorandov za r. 1997.
164IV a199812
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Zoznam doktorandov; žiadosť riaditeľky Botanického ústavu o členstvo v komisii pre kandidátsku skúšku; spoločná odborová komisia (SOK) pre odbory fyziológia rastlín, botanika, mykológia – návrh zloženia, zloženie a menovanie členov; výuka cudzích jazykov pre ašpirantov a prihláška doktorandov na jazykovú prípravu; odpovede na prieskum o vedeckej výchove; zápis z prijímacích pohovorov; čerpanie finančných prostriedkov v r. 1998 na vedeckú výchovu; osobné ohodnotenie doktorandov.
165IV a199912
Vedecká výchova – všeobecná agenda
podnety a skúsenosti z vedeckej výchovy; zoznam doktorandov; menovanie komisií pre obhajoby; menovanie J. Zlinskej za člena skúšobnej komisie; témy doktorandských prác; zápisnica z prijímacích pohovorov na doktorandské štúdium; zoznam prijatých; žiadosť o zvýšenie rozpočtu pre absolventov vedeckej výchovy; prehľad doktorandov, ktorí obhájili prácu v r. 1997–1999; žiadosť o presun v limite doktorandov; prihláška na jazykovú prípravu doktorandov; odmeny pre doktorandov; prechodné ubytovanie pre prijatých uchádzačov; pripomienky k procesu obhajoby vedeckej hodnosti DrSc.
166IV a200012
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Zoznam doktorandov a ich osobné príplatky; oznam o prípadoch porušenia vyhlášky pri obhajobách doktorandských dizertácií; výsledok seminára doktorandov Botanického ústavu; témy pre doktorskú dizertáciu; odsúhlasenie oponentov kandidátskych dizertačných prác; zápisnica zo zasadnutia SOK 3.IV.; otázky na prijímacích skúškach a ich výsledok; prihláška na jazykovú prípravu; menovanie V. Ferákovej, P. Degmu, Š. Maglockého za členov skúšobnej komisie; ohlas na doktorskú dizertačnú prácu V. Jehlíka; odmeny pre doktorandov; stanovisko doktorandov Botanického ústavu k pripravovanému návrhu vysokoškolského zákona a odpoveď ministra školstva; prehľad údajov o doktorandskom štúdiu.
167IV a200112
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Doktorandské dizertačné skúšky – témy, skúšobné komisie a menovanie Š. Maglockého, K. Mičietu, P. Martonfiho a V. Ferákovej za členov skúšobnej komisie; postup pri úhrade nákladov spojených s obhajobami hodností PhD. a DrSc.; poradie úspešnosti uchádzačov na prijímacích pohovoroch a témy dizertačných prác; žiadosť o udelenie výnimky pri poskytovaní finančných prostriedkov; prihláška na jazykovú prípravu; úspora financií pre vedeckú výchovu; odmeny pre doktorandov.
168IV a200212
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Orientačné kritériá pre získanie vedeckej hodnosti DrSc.; témy na doktorandské štúdium; otázky na prijímacích skúškach; stav doktorandov; prihláška na jazykovú prípravu; prehľad údajov o vedeckej výchove.
169IV a200312
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Seminár doktorandov – pozvánka a program; stav doktorandov a prehľad o doktorandskom štúdiu; prihláška na jazykovú prípravu; navýšenie mzdových prostriedkov pre doktorandov; menovanie K. Mičietu a V. Ferákovej za členov skúšobnej komisie.
170IV a200412
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Menovanie A. Šimonovičovej za členku SOK, A. Šrobárovej za predsedníčku a zloženie SOK; seminár doktorandov – pozvánka a program; zápisnica zo zasadnutia SOK 16.III.; témy pre doktorandské štúdium; zoznam potenciálnych školiteľov; stav doktorandov a prehľad o doktorandskom štúdiu; prihláška na jazykovú prípravu; zoznam doktorandov.
171IV a200512
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Seminár doktorandov – pozvánka a program; pokyny Prírodovedeckej fakulty Univerzity Komenského pre zorganizovanie prijímacích skúšok na pôde ústavu; limit počtu prijímaných doktorandov; žiadosť o výnimku na poskytovanie financií na doktorandov; stav doktorandov a prehľad vedeckej výchovy; prihláška na jazykovú prípravu.
172IV a200612
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Seminár doktorandov – pozvánka a program; menovanie Z. Dúbravcovej za členku skúšobnej komisie; novoprijatí doktorandi; žiadosť o udelenie výnimky pri poskytovaní finančných prostriedkov a zvýšenie limitu novoprijatých; stav doktorandov; prihláška na jazykovú prípravu.
173IV a200712
Vedecká výchova – všeobecná agenda
Seminár doktorandov – pozvánka a program; prezenčná listina zo zasadnutie prijímacej komisie; zoznam novoprijatých doktorandov; prehľad doktorandského štúdia.