Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké centrá
Informácie o fondeÚvod k inventáru
Inventár
PDF súbor
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

38IV198210
Technicko-ekonomické veci
Rozpis plánu investícií a vonkajších ekonomických vzťahov CCHV SAV na r. 1983; návrh na dovoz prístrojovej techniky z kapitalistických štátov pre CCHV SAV; plány práce ústavov CCHV SAV na r. 1982.
39IV198310
Technicko-ekonomické veci
Žiadosť o vydanie investičného zámeru podlimitnej stavby pre Spoločné pracovisko pre výskum biochemickej technológie potravín; návrh na zakúpenie vysokotlakových zariadení pre Ústav anorganickej chémie SAV; žiadosť hygienikovi o povolenie zriadenia pracoviska pre prácu s izotopmi 2. kategórie; súhlas vedenia CCHV SAV k návrhu na zakúpenie supravodivého NMR-spektrometra.
40IV198410
Technicko-ekonomické veci
Investičný zámer podlimitnej stavby pre Spoločné pracovisko pre výskum biotechnológie potravín; návrh na vybudovanie realizačnej základne CCHV SAV; stanovisko riaditeľa Úpo k využívaniu prístrojovej techniky; záznam z rokovania o odstupovaní licencií na výrobu mikrosférického silikogélu zahraničným firmám; zdôvodnenie potreby pracovníkov pre posilnenie realizačnej základne CCHV SAV v r. 1984–1985; investičný zámer pre prístavbu k Chemickému ústavu SAV; informácie o zabezpečovaní ústavov CCHV SAV prístrojovou technikou; požiadavky pracovísk CCHV SAV na zabezpečenie výpočtovou technikou.
41IV198510
Technicko-ekonomické veci
Protokol z previerky bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zariadení v Chemickom ústave SAV; návrhy na dovoz prístrojovej techniky; rozhodnutie Úradu pre vynálezy a objavy vo veci sporu o patent „Spôsob prípravy di- až poly-hydroxyzlúčenín“; žiadosť o zvýšenie mzdového fondu CCHV SAV.
42IV198610
Technicko-ekonomické veci
Materiály o príprave investičného zámeru „Vývojovo-realizačný útvar SAV a Ministerstva priemyslu SSR“; limit devízových prostriedkov pre zahraničné styky CCHV SAV; návrhy na dovoz prístrojovej techniky.
43IV198710
Technicko-ekonomické veci
Žiadosť Úpo o znovuzaradenie zariadenia Plastograph Brabender do plánu dovozu na r. 1988; žiadosť o vybavenie stavebného limitu pre výstavbu overovacej jednotky CCHV SAV; záznam z porady o kapacitnom zabezpečení úloh VTR.
44IV198810
Technicko-ekonomické veci
Požiadavky na dovoz prístrojovej techniky.
45IV198910
Technicko-ekonomické veci
Materiály o príprave stavby „Overovacia jednotka CCHV SAV a MP SSR“; podklady za CCHV SAV o vybavení výpočtovou technikou; návrh na dovoz prístrojovej techniky; dohoda o združení finančných prostriedkov medzi Úpo a MP SSR pri riešení úloh VTR „Príprava a charakteristika špeciálnych polymérov“.