Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 3. organizačné obdobie
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

3469II H1971341
Riadenie odborných komisií
Správa o zasadaní československo-maďarskej historickej komisie; správy o činnosti odbornej komisie pre národopis, Komisie pre dejiny Rakúsko-Uhorska, Komisie pre dejiny slovenského národného obrodenia, Komisie pre vydávanie novovekých historických prameňov, Komisie pre historickú geografiu a kartografiu; plán práce Komisie pre historickú demografiu na r. 1971.
3470II H1972341
Riadenie odborných komisií
Menovanie členov Archívnej komisie; schválenie slovenských členov Československého komitétu balkanistov; správa o činnosti Odbornej komisie pre národopis, Historicko-archeologickej komisie, Komisie pre vydávanie prameňov z obdobia feudalizmu, Československej sekcie Medzinárodnej komisie pre štúdium ľudovej kultúry v oblasti Karpát.
3471II H1973342
Riadenie odborných komisií
Návrh na menovanie členov Komisie pre výskum predmníchovskej republiky; správa o činnosti odborných komiisí pri vedeckom kolégiu za r. 1972; návrh na zriadenie historicko-terminologickej komisie.
3472II H1974342
Riadenie odborných komisií
Návrh na zriadenie heraldickej komisie pri Ministerstve vnútra SSR; správa Numizmatickej komisie o stave a perspektívach vedeckej numizmatiky na Slovensku; menovanie členov Komisie pre výskum histórie vojenstva na Slovensku; správa o činnosti Komisie pre vydávanie prameňov z novších dejín Slovenska.