Logo ÚA SAVLogo SAV
ÚA SAV » Fondy » Fondy orgánov SAV » Vedecké kolégiá - 6. organizačné obdobie
Informácie o fonde
Inventár
SignatúraČasový rozsahškatuľa
Názov IJ
Popis IJ

5496II F 11984585
Vedecká výchova – všeobecné
Informácia o obhajobách v rámci ústavov Centra chemického výskumu SAV v r. 1983; zoznam komisií pre obhajoby pri vedeckom kolégiu; zásady pre určovanie nových odborov vedeckej výchovy a pripomienky vedeckého kolégia k nim; návrh vedeckého kolégia na poverenie Prírodovedeckej fakulty Univerzity P. J. Šafárika funkciou školiaceho pracoviska pre vedný odbor organická chémia.
5497II F 11985585
Vedecká výchova – všeobecné
Zásady pre stanovanie vedných odborov vedeckej výchovy; stanovisko vedeckého kolégia k návrhu Vysokej školy strojníckej a textilnej v Liberci na nový odbor vedeckej výchovy „Textilné materiály, technológia textilu a odevníctva“; návrhy vedeckého kolégia na zloženie komisií pre obhajoby kandidátskych prác v novom funkčnom období.
5498II F 11986585
Vedecká výchova – všeobecné
Správa o vedeckej výchove na školiacom pracovisku pri Centre chemického výskumu SAV; záznam zo zasadania Rady Predsedníctva SAV pre vedeckú výchovu a zvyšovanie kvalifikácie.
5499II F 11987585
Vedecká výchova – všeobecné
Správa o vedeckej výchove na školiacom pracovisku pri Centre chemického výskumu SAV za rok 1986; oznámenie Prezídia ČSAV o schválení nového vedného odboru vedeckej výchovy – toxikológie.